Svensk

BIOKO I med utsikt över kusten i Cabo Roig och Campoamor (Orihuela Costa)

 

 

Flygfoto över Bioko I komplexa (beläget på strandpromenaden i Aguamarina)

 

BIOKO I komplex är nybyggt och består av 57 mycket moderna och lyxiga lägenheter.

Cabo ROIG, på kusten är Orihuela, i södra Costa Blanca, 35 minuter från Alicantes internationella flygplats och 20 minuter från internat. flygplatsen Murcia (San Javier).

 

Urbaniseringen Cabo Roig anses juvelen på södra Costa Blanca, och kännetecknas av dess vackra sandstränder, lyxvillor och inte-att-match boulevarder och utkik pekar, från "El Cabo" när det gäller Medelhavet.

 

Det är ett torrt klimat, en av de mest hälsosamma i världen, med mer än 300 dagar solsken och en medeltemperatur på 20 grader.

 

Det finns ca 78.000 människor i Cabo Roig. Området är ofta besöks av turister på sommaren och samexistensen mellan medborgare och utlänningar är harmonisk.

 

De viktigaste stränderna, Cala Caleta och Cala Capitan fick en blå flagga för sin prakt, skönhet, miljövård och god service.

I Cabo Roig kan njuta av det rödaktiga landskapet med dess vikar och sublima utsikt över Medelhavet, från Torrevieja till La Manga.

 

Mångfalden och kvaliteten på tjänster och restauranger är optimal, både på vallen, som i hamnen i cabo Roig. Regionen, nyrenoverat, är idealisk för att njuta av den lugna havsmiljö.

 

Det fanns alla typer av bostäder byggda under de senaste åren, från välskötta bostadsområden till lyxiga villor med havsutsikt. Detta är en turistisk helhet, med trevliga marknadsplatser och restauranger, som erbjuder utmärkt service till turister.

 

En promenad längs huvudgatan erbjuder dig ett stort utbud av internationella restauranger, en för varje mening.

 

Cabo Roig är en vacker plats vid Medelhavet, som får dig att njuta av hennes landskap, kan du koppla av och där du är kommer att underhålla.