Nederlands

BIOKO I met zicht op Cabo Roig en de kustlijn van Campoamor (Orihuela Costa)

 

 

Het BIOKO I complex is recentelijk gebouwd en bestaat uit 57 uiterst moderne en luxueuze appartementen.

 

Luchtfoto van het Bioko I complex (gelegen in de promenade van Aguamarina)

CABO ROIG, aan de kust van Orihuela, in het Zuiden van de Costa Blanca, ligt op 35 minuten van de Internationale luchthaven van Alicante en op 20 minuten van de internat. luchthaven van Murcia (San Javier).

 

De Urbanisatie Cabo Roig wordt aanzien als het juweel van het Zuid-Costa Blanca, en is gekenmerkt door haar mooie zandstranden, luxevilla’s en niet-te-evenaren boulevards en uitkijkpunten vanaf “El Cabo” tot aan de Middellandse Zee.

 

Er heerst een droog klimaat, één van de meest gezonde in de wereld, met meer dan 300 dagen zon en een gemiddelde temperatuur van 20 graden.

 

Er wonen ongeveer 78.000 mensen in Cabo Roig. Deze streek wordt veel bezocht door toeristen in de zomer en het samenleven tussen residenten en buitenlanders verloopt harmonisch.

 

De voornaamste stranden, Cala Caleta en Cala Capitan werden bekroond met een blauwe vlag voor hun pracht, schoonheid, milieuverzorging en kwaliteitsservice.

In Cabo Roig kan men genieten van het roodachtige landschap met haar baaien en sublieme uitzichten op de Middellandse Zee, vanaf Torrevieja tot La Manga.

 

De verscheidenheid en kwalitiet van services en restaurants is optimaal, zowel op de dijk, als in de haven van cabo Roig. Deze, pas vernieuwde regio, is ideaal om te genieten van de rustige zee-omgeving.

 

In de voorbije jaren werden er allerlei residenties gebouwd, vanaf verzorgde wooncomplexen tot luxe villa’s met zicht op zee. Dit is een toeristisch geheel, met aangename marktplaatsen en restaurants, die een voortreffelijke service aan de toeristen bieden.

 

Een wandeling langs de hoofdstraat biedt u een grote keuze aan internationale restaurants, één naar ieders zin.

 

Cabo Roig is een mooie plek aan de Middellandse Zee, die u zal doen genieten van haar landschappen, u laat onstpannen en waar u zich zal vermaken.