Norsk

BIOKO I med utsikt over kysten av Cabo Roig og Campoamor (Orihuela Costa)

 

 

BIOKO I komplekse er nylig bygd og består av 57 ekstremt moderne og luksuriøse leiligheter.

 

Flyfoto av Bioko I komplekse (ligger på promenaden Aguamarina)

Cabo Roig ligger på Orihuela kysten, Sør på Costa Blanca, 35 minutter fra Alicante flyplass og 20 minutter fra den internasjonale flyplassen i Murcia (San Javier).

 

Urbanisasjonen Cabo Roig regnes som juvelen i sørlige Costa Blanca, og er preget av sine vakre sandstrender, luksusvillaer, utkikkspunkter og turområder langs kysten. Det er umiddelbar nærhet til mange vakre restauranter og det hektiske livet ved hovedveien 332.

 

Costa Blanca har ett tørt klima, en av de mest sunne i verden, med mer enn 300 dager med solskinn og en gjennomsnitts temperatur på 20 grader.

 

Det bor omtrent 78 000 mennesker i Cabo Roig. Området er ofte besøkt av turister på sommeren og sameksistensen mellom fastboende og utlendinger er harmonisk.

 

De største strendene, Cala Caleta og Cala Capitan ble tildelt et blått flagg for sin prakt, skjønnhet, miljøvennlighet og kvalitetsservice.

 

I Cabo Roig kan man nyte det rødlig landskapet, de fine turstiene, samt den fantastisk utsikt over Middelhavet fra Torrevieja til La Manga.

 

Variasjon og kvalitet på tjenestene og restauranter er optimal, både i nærområdet, og i havnen på Cabo Roig. Det er bygget alle typer boliger i området de siste årene, fra velstelte boligkomplekser til luksusvillaer med utsikt over havet. Dette er en helhetlig opplevelse, med behagelig markedsplasser og restauranter som tilbyr utmerket service til turister.

 

En spasertur langs hovedgaten tilbyr et stort utvalg av internasjonale restauranter.

 

Cabo Roig er et vakkert sted ved Middelhavet, som vil gjøre deg frisk til sinns, her kan du slappe av med vakker natur, og med god restauranter og servicetilbud.